Отримайте 20$ для легкого старту!

Отримайте 20$ для легкого старту!

Підключитися

Ціни

OneCloudPlanet: високоякісна захищена хмара у серці Європи - це просто

17 травня 2023 р.

OneCloudPlanet — це не просто технологічна компанія, а сучасна команда професіоналів, яка надає хмарні рішення найвищого класу для просунутого споживача. Об'єднуючи уми з різних міст України, ми ставимо перед собою амбітні цілі та незмінно прагнемо досконалості у своїх розробках, активно використовуючи перевагу різного підходу та поглядів досвідчених IT-фахівців для вирішення технологічних завдань.

 

Наша команда розглядає будь-які складнощі як можливості для покращення та вдосконалення. Саме така ментальність рухає постійним поліпшенням та оптимізацією коду хмарної інфраструктури, що надається нами. Ми забезпечуємо бізнес-партнерам миттєву готовність, гнучкість та автоматизацію за допомогою наших хмарних рішень, дозволяючи програмам взаємодіяти з хмарними сервісами безпосередньо для масштабування ресурсів у реальному часі, підлаштовувати систему під конкретні потреби, а також автоматизувати завдання управління хмарними сервісами: створення та видалення інстансів віртуальних машин, налаштування балансування навантаження, управління мережевими правилами, моніторинг використання ресурсів.

 

В епоху хмарних технологій віртуалізація перетворює спосіб взаємодії з цифровим потенціалом, що є серцем хмарного хостінгу. Будучи провайдером з репутацією, яка успішно розвивається, ми надаємо нашим клієнтам якісні ресурси, що сприяють масштабуванню бізнесу, спрощенню управлінням продукту і скороченням витрат.

 

Дата-центр — життєзабезпечуюча оболонка серверів, тим самим є ключовим аспектом для надання якісного хмарного сервісу. Саме тому OneCloudPlanet розміщує свої потужності виключно у найкращих європейських ЦОД, і "Beyond.pl 2" – один з них.

 

header_beyondpl-data-center-2-1.jpg.webp


"Beyond.pl" — це два дата-центри з цільовою потужністю 42 МВт, найбільший з яких є єдиним об'єктом у ЄС із найвищим рівнем безпеки, підтвердженим двома незалежними органами: сертифікацією ANSI/TIA-942 Rated 4 та стандартом EN 50600 Class 4, тому саме він був вибраний будинком для серверів гнучкої хмари OneCloudPlanet.

 

Висока надійність та швидкість

 

"Beyond.pl" використовує взаємопов'язані приватні кільця, у Познані та Варшаві для підключення до їх ключових точок та коридору високошвидкісної передачі даних. Співпрацюючи з Megaport, компанія забезпечує пряме та безпечне підключення до +360 хмарних рішень та +700 ЦОД по всьому світу, надаючи низькі показники пінгу, у тому числі для міжнародного OneCloudPlanet.

 

"Data Center 2" містить один з трьох вузлів EPIX — найбільшого некомерційного обміну трафіком у Польщі, гарантуючи підключення до основних європейських точок трафіку з оптимальною латентністю, включаючи DE-CIX, BCIX, BIX, VIX, Peering.cz або NIX.CZ.

 

internet-cloud.png

 

Вибір на користь найкращих європейських дата-центрів, у тому числі "Beyond.pl" — відображення нашої прихильності до забезпечення найвищого рівня сервісу для наших клієнтів, пропонуючи не лише високу продуктивність та надійність, а також приділяючи особливу увагу мінімальній затримці мережі. Таким чином ми дозволяємо миттєво розгортати високопродуктивну хмарну інфраструктуру в різних локаціях.

 

Не розповідаючи, а створюючи

 

Ми твердо впевнені, що вибір місця для зберігання даних та застосування передових технологій для розвитку та підтримки наших хмарних сервісів відображають відданість винятковій якості роботи. Використовуючи найкращі інтелектуальні ресурси України, ми постійно вдосконалюємо наші Cloud Compute, прагнучи технологічної ексцелентності в галузі cloud native та забезпечуючи неперевершену безпеку даних наших клієнтів.

 

Отже

 

Наші зусилля спрямовані на створення високопродуктивних, інноваційних та захищених хмарних рішень, які не просто задовольняють, а й перевершують очікування наших клієнтів. В результаті ми надаємо потужні та надійні хмарні обчислення, що призводить до формування найціннішого активу OneCloudPlanet – довіри наших бізнес-партнерів.

 

Підключитися

Зміст